top of page

The Village

Public·60 members

Dragosteneimpartasitafilmindianonlinesubtitrat


Dragoste neimpartasita - un film indian de succes
Dragoste neimpartasita (Kal Ho Naa Ho) este un film indian de drama si comedie romantică, lansat în 2003, care a avut un mare succes atât în India, cât și în străinătate. Filmul este regizat de Nikkhil Advani și produs de Karan Johar, iar rolurile principale sunt interpretate de Shah Rukh Khan, Preity Zinta și Saif Ali Khan.


Download Zip: https://urluss.com/2w4tDX


Povestea filmului
Filmul spune povestea lui Naina (Preity Zinta), o tânără care trăiește în New York, alături de familia ei dezbinată și de prietenii ei. Naina este o studentă la MBA, care își asumă responsabilitatea de a avea grijă de mama ei, fratele ei și bunica ei, după ce tatăl ei s-a sinucis din cauza datoriilor. Naina este o persoană serioasă și tristă, care nu crede în dragoste și nu se bucură de viață.


Aman (Shah Rukh Khan) este un bărbat vesel și optimist, care se mută în apartamentul de vizavi de cel al lui Naina. Aman devine rapid prieten cu toată lumea din cartier, inclusiv cu familia lui Naina, pe care o ajută să se împace și să se iubească. Aman se îndrăgostește de Naina, dar nu își poate mărturisi sentimentele, pentru că suferă de o afecțiune cardiacă gravă și are puțin timp de trăit. Aman încearcă să o facă pe Naina să se îndrăgostească de Rohit (Saif Ali Khan), cel mai bun prieten al ei, care o iubește în secret de mult timp.


Naina își dă seama treptat că Aman este bărbatul visurilor ei, dar când află adevărul despre starea lui de sănătate și despre planul lui de a o uni cu Rohit, este devastată. Aman o convinge pe Naina să se căsătorească cu Rohit și să fie fericită, în timp ce el își ia rămas bun de la toți cei dragi. Filmul se termină cu o scenă emoționantă în care Naina îl vede pe Aman plecând cu avionul spre India, unde va muri curând.


Recepția filmului
Dragoste neimpartasita a fost un film foarte apreciat de critici și de public, fiind considerat unul dintre cele mai bune filme indiene din toate timpurile. Filmul a avut un succes comercial enorm, fiind al doilea cel mai profitabil film indian din 2003, după Koi... Mil Gaya. Filmul a câștigat numeroase premii și nominalizări, inclusiv opt premii Filmfare și două premii IIFA. Filmul a fost lansat și în alte țări, cum ar fi Marea Britanie, SUA, Canada, Australia sau Pakistan, unde a avut încasări impresionante.


De ce să vezi acest film?
Dragoste neimpartasita este un film care te face să râzi, să plângi și să te îndrăgostești. Filmul are o poveste frumoasă și emoționantă, care te captivează de la început până la sfârșit. Filmul are și un mesaj puternic despre importanța vieții și a dragostei, care te inspiră să apreciezi fiecare moment și să fii fericit. Filmul are și o distribuție excelentă, care îți oferă performanțe memorabile. Shah Rukh Khan este minunat în rolul lui Aman, un personaj care îți câștigă inima cu umorul și generozitatea lui. Preity Zinta este adorabilă în rolul lui Naina, o fată care își găsește fericirea și dragostea cu ajutorul lui Aman. Saif Ali Khan este simpatic și amuzant în rolul lui Rohit, un prieten loial și un iubit devotat. Filmul are și o coloană sonoră superbă, compusă de Shankar-Ehsaan-Loy, care îți rămâne în minte cu melodii ca Kal Ho Naa Ho, Maahi Ve sau Pretty Woman.


Dacă ești un fan al filmelor indiene sau dacă vrei să descoperi o capodoperă a cinematografiei bollywoodiene, nu rata ocazia de a vedea Dragoste neimpartasita, un film care îți va atinge sufletul și îți va oferi o experiență de neuitat.


Poți viziona filmul online subtitrat în limba română pe site-ul [Indianul.com], unde găsești și alte filme și seriale indiene de calitate.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page